COVID vaccine

Vi tilbyder vaccine til alle børn 5-15 samt voksne over 40 år. Ved spørgsmål kontakter i os blot.

Hvis forældre ønsker at booke tid til dette må i meget gerne kontakte os snarest muligt, så vi kan få sat tider af til dette. Der bookes med det samme begge tider, idet der som for voksne vaccineres i alt 2 gange med 4 uger imellem.

Det er ikke et krav for vaccination, at dit barn er tilmeldt vores klinik.

Alle børn mellem 5-11 år forventes at have modtaget invitation i slutningen af uge 50.

Der vaccineres med Pfizer og moderna vacciner.

Vi kan desværre ikke tilbyde samme fleksibilitet omkring tider til disse vacciner, da man ved at åbne for en vaccine skal vaccinere 16-18 børn eller 6-7 voksne indenfor 6 timer, da vaccinen desværre ikke kan holde sig længere.

Skriv et svar